I Information och data om flygplatser i Makedonien. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 2 st flygplatser i Makedonien.

Makedonien har ca 2 062 294 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är Skopje där det bor ca 474 889 invånare. Det tre största städerna är Skopje, Bitola, Kumanovo. Total yta/area på 25 333 km2 och grannländer som tex Albanien, Bulgarien, Grekland, Serbien, Kosovo. Makedoniens officiella valuta är Denar (MKD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Macedonian, Albanian, Serbian, Turkish. För att ringa till Makedonien använder man landskoden 389. Sajter på Internet som kommer från Makedonien har toppdomänen .mk. Andra namn för Makedonien är -. Letar du efter flygresor till eller från Makedonien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Makedonien.

Flygplatser i Makedonien – Städer

  • Flygplatser i Ohrid
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Ohrid, Ohrid, Makedonien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Ohrid.
  • Flygplatser i Skopje
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Skopje, Karpos, Makedonien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Skopje.