I Information och data om flygplatser i Luxemburg. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 1 st flygplatser i Luxemburg.

Luxemburg har ca 497 538 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är Luxemburg där det bor ca 76 684 invånare. Det tre största städerna är Luxemburg, Esch-sur-Alzette, Grevenmacher. Total yta/area på 2 586 km2 och grannländer som tex Belgien, Tyskland, Frankrike. Luxemburgs officiella valuta är Euro (EUR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex German, French, Luxembourgish. För att ringa till Luxemburg använder man landskoden 352. Sajter på Internet som kommer från Luxemburg har toppdomänen .lu. Andra namn för Luxemburg är -. Letar du efter flygresor till eller från Luxemburg och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Luxemburg.

Flygplatser i Luxemburg – Städer

  • Flygplatser i Luxemburg
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Luxemburg, Luxembourg, Luxemburg Det finns fakta om en flygplats i närheten av Luxemburg.