Fakta och data om flygplatser i Libanon. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 2 st flygplatser i Libanon.

Libanon är ett land med ca 4 125 247 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Beirut där det bor ca 1 916 100 invånare. Det tre största städerna är Beirut, Tripoli, Saida. Total yta/area på 10 400 km2 och grannländer som tex Israel, Syrien. Libanons officiella valuta är Pound (LBP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, English, French, Armenian. För att ringa till Libanon använder man landskoden 961. Sajter på Internet som kommer från Libanon har toppdomänen .lb. Andra namn för Libanon är -. Letar du efter flygresor till eller från Libanon och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Libanon.

Flygplatser i Libanon – Städer

  • Flygplatser i Beirut
    Information och data om flygplatser vid Beirut, Beyrouth, Libanon. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Beirut.
  • Flygplatser i Kleiat
    Information och data om flygplatser vid Kleiat, -, Libanon. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Kleiat.