I Information och data om flygplatser i Laos. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 11 st flygplatser i Laos.

Laos har ca 6 368 162 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Vientiane där det bor ca 196 731 invånare. Det tre största städerna är Vientiane, Louang Prabang. Total yta/area på 236 800 km2 och grannländer som tex Kina, Kambodja, Myanmar, Burma, Thailand, Vietnam. Laoss officiella valuta är Kip (LAK) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, French, Lao. För att ringa till Laos använder man landskoden 856. Sajter på Internet som kommer från Laos har toppdomänen .la. Andra namn för Laos är -. Letar du efter flygresor till eller från Laos och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Laos.

Flygplatser i Laos – Städer

 • Flygplatser i Huay Xai
  Information och data om flygplatser vid Huay Xai, -, Laos. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Huay Xai.
 • Flygplatser i Louang Prabang
  Information och data om flygplatser vid Louang Prabang, Louangphabang, Laos. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Louang Prabang.
 • Flygplatser i Luang Namtha
  Fakta och data om flygplatser vid Luang Namtha, -, Laos. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Luang Namtha.
 • Flygplatser i Muang Xay
  Fakta och data om flygplatser vid Muang Xay, Oudomxai, Laos. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Muang Xay.
 • Flygplatser i Pakxe
  Fakta och data om flygplatser vid Pakxe, Champasak, Laos. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Pakxe.
 • Flygplatser i Phon Savan
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Phon Savan, -, Laos Det finns fakta om en flygplats i närheten av Phon Savan.
 • Flygplatser i Phong Savanh
  Information och data om flygplatser vid Phong Savanh, -, Laos. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Phong Savanh.
 • Flygplatser i Salavan
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Salavan, Salavan, Laos Det finns fakta om en flygplats i närheten av Salavan.
 • Flygplatser i Sam Neua
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Sam Neua, -, Laos Det finns fakta om en flygplats i närheten av Sam Neua.
 • Flygplatser i Savannakhet
  Fakta och data om flygplatser vid Savannakhet, Savannahkhet, Laos. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Savannakhet.
 • Flygplatser i Vientiane
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Vientiane, Vientiane, Laos Det finns fakta om en flygplats i närheten av Vientiane.