Fakta och data om flygplatser i Kokosöarna. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 1 st flygplatser i Kokosöarna.

Kokosöarna är ett land med ca 628 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är West Island där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 14 km2 och grannländer som tex -. Kokosöarnas officiella valuta är Dollar (AUD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Malay (macrolanguage). För att ringa till Kokosöarna använder man landskoden 61. Sajter på Internet som kommer från Kokosöarna har toppdomänen .cc. Andra namn för Kokosöarna är -. Letar du efter flygresor till eller från Kokosöarna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Kokosöarna.

Flygplatser i Kokosöarna – Städer

  • Flygplatser i Cocos Keeling Island
    Information och data om flygplatser vid Cocos Keeling Island, -, Kokosöarna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Cocos Keeling Island.