Fakta och data om flygplatser i Irak. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 10 st flygplatser i Irak.

Irak är ett land med ca 29 671 605 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Bagdad där det bor ca 5 672 513 invånare. Det tre största städerna är Bagdad, Basra, Mosul. Total yta/area på 437 072 km2 och grannländer som tex Iran, Jordanien, Kuwait, Saudiarabien, Syrien, Turkiet. Iraks officiella valuta är Dinar (IQD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, Armenian, Kurdish. För att ringa till Irak använder man landskoden 964. Sajter på Internet som kommer från Irak har toppdomänen .iq. Andra namn för Irak är -. Letar du efter flygresor till eller från Irak och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Irak.

Flygplatser i Irak – Städer

 • Flygplatser i Al Asad
  Information och data om flygplatser vid Al Asad, -, Irak. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Al Asad.
 • Flygplatser i Al Bakr
  Fakta och data om flygplatser vid Al Bakr, -, Irak. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Al Bakr.
 • Flygplatser i Al Taqaddum
  Fakta och data om flygplatser vid Al Taqaddum, -, Irak. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Al Taqaddum.
 • Flygplatser i Bagdad
  Information och data om flygplatser vid Bagdad, Mayorality of Baghdad, Irak. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bagdad.
 • Flygplatser i Basra
  Information och data om flygplatser vid Basra, Al Basrah, Irak. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Basra.
 • Flygplatser i Erbil
  Fakta och data om flygplatser vid Erbil, Arbil, Irak. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Erbil.
 • Flygplatser i Kirkuk
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Kirkuk, Muhafazat Kirkuk, Irak Det finns fakta om en flygplats i närheten av Kirkuk.
 • Flygplatser i Mosul
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Mosul, Ninawa, Irak Det finns fakta om en flygplats i närheten av Mosul.
 • Flygplatser i Najaf
  Fakta och data om flygplatser vid Najaf, An Najaf, Irak. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Najaf.
 • Flygplatser i Sulaymaniyya
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Sulaymaniyya, As Sulaymaniyah, Irak Det finns fakta om en flygplats i närheten av Sulaymaniyya.