Fakta och data om flygplatser i Guatemala. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 10 st flygplatser i Guatemala.

Guatemala är ett land med ca 13 550 440 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är Guatemala City där det bor ca 994 938 invånare. Det tre största städerna är Guatemala City, Quetzaltenango, Chichicastenango. Total yta/area på 108 890 km2 och grannländer som tex Belize, Honduras, Mexiko, El Salvador. Guatemalas officiella valuta är Quetzal (GTQ) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Spanish. För att ringa till Guatemala använder man landskoden 502. Sajter på Internet som kommer från Guatemala har toppdomänen .gt. Andra namn för Guatemala är -. Letar du efter flygresor till eller från Guatemala och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Guatemala.

Flygplatser i Guatemala – Städer

 • Flygplatser i Bananera
  Information och data om flygplatser vid Bananera, -, Guatemala. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bananera.
 • Flygplatser i Coban
  Fakta och data om flygplatser vid Coban, Alta Verapaz, Guatemala. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Coban.
 • Flygplatser i Flores
  Fakta och data om flygplatser vid Flores, Peten, Guatemala. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Flores.
 • Flygplatser i Guatemala City
  Fakta och data om flygplatser vid Guatemala City, Guatemala, Guatemala. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Guatemala City.
 • Flygplatser i Huehuetenango
  Fakta och data om flygplatser vid Huehuetenango, Huehuetenango, Guatemala. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Huehuetenango.
 • Flygplatser i Puerto Barrios
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Puerto Barrios, Izabal, Guatemala Det finns fakta om en flygplats i närheten av Puerto Barrios.
 • Flygplatser i Quetzaltenango
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Quetzaltenango, Quetzaltenango, Guatemala Det finns fakta om en flygplats i närheten av Quetzaltenango.
 • Flygplatser i Retalhuleu
  Fakta och data om flygplatser vid Retalhuleu, Retalhuleu, Guatemala. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Retalhuleu.
 • Flygplatser i San Jose
  Information och data om flygplatser vid San Jose, Peten, Guatemala. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring San Jose.
 • Flygplatser i Santa Cruz des Quiche
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Santa Cruz des Quiche, -, Guatemala Det finns fakta om en flygplats i närheten av Santa Cruz des Quiche.