Fakta och data om flygplatser i Förenade Arabemiraten. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 19 st flygplatser i Förenade Arabemiraten.

Förenade Arabemiraten är ett land med ca 4 975 593 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Abu Dhabi där det bor ca 603 492 invånare. Det tre största städerna är Dubai, Abu Dhabi, Sharjah. Total yta/area på 82 880 km2 och grannländer som tex Oman, Saudiarabien. Förenade Arabemiratens officiella valuta är Dirham (AED) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, English, Persian, Hindi, Urdu. För att ringa till Förenade Arabemiraten använder man landskoden 971. Sajter på Internet som kommer från Förenade Arabemiraten har toppdomänen .ae. Andra namn för Förenade Arabemiraten är -. Letar du efter flygresor till eller från Förenade Arabemiraten och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Förenade Arabemiraten.

Flygplatser i Förenade Arabemiraten – Städer

 • Flygplatser i Abu Dhabi
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten Det finns fakta om 3 flygplatser i närheten av Abu Dhabi.
 • Flygplatser i Al Ain
  Information och data om flygplatser vid Al Ain, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Al Ain.
 • Flygplatser i Al Hamra
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Al Hamra, -, Förenade Arabemiraten Det finns fakta om en flygplats i närheten av Al Hamra.
 • Flygplatser i Arzana
  Fakta och data om flygplatser vid Arzana, -, Förenade Arabemiraten. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Arzana.
 • Flygplatser i Dalma Island
  Information och data om flygplatser vid Dalma Island, -, Förenade Arabemiraten. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Dalma Island.
 • Flygplatser i Das Island
  Fakta och data om flygplatser vid Das Island, -, Förenade Arabemiraten. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Das Island.
 • Flygplatser i Dubai
  Fakta och data om flygplatser vid Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten. Totalt finns det 3 flygplatser omkring och i närheten av Dubai.
 • Flygplatser i Fujeirah
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Fujeirah, -, Förenade Arabemiraten Det finns fakta om en flygplats i närheten av Fujeirah.
 • Flygplatser i Jebel Ali Golf Resort
  Fakta och data om flygplatser vid Jebel Ali Golf Resort, -, Förenade Arabemiraten. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Jebel Ali Golf Resort.
 • Flygplatser i Jebel Dhana
  Fakta och data om flygplatser vid Jebel Dhana, -, Förenade Arabemiraten. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Jebel Dhana.
 • Flygplatser i Minhad AB
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Minhad AB, -, Förenade Arabemiraten Det finns fakta om en flygplats i närheten av Minhad AB.
 • Flygplatser i Ras al Khaimah
  Fakta och data om flygplatser vid Ras al Khaimah, -, Förenade Arabemiraten. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Ras al Khaimah.
 • Flygplatser i Sharjah
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Sharjah, Ash Shariqah, Förenade Arabemiraten Det finns fakta om en flygplats i närheten av Sharjah.
 • Flygplatser i Sir Bani Yas Island
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Sir Bani Yas Island, -, Förenade Arabemiraten Det finns fakta om en flygplats i närheten av Sir Bani Yas Island.
 • Flygplatser i Zirku
  Information och data om flygplatser vid Zirku, -, Förenade Arabemiraten. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Zirku.