Information och fakta om flygplatser i Eritrea. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 3 st flygplatser i Eritrea.

Eritrea är ett land där det bor ca 5 792 984 människor och ligger i världsdelen Afrika. Huvudstad är Asmara med ca 563 930 invånare. Det tre största städerna är Asmara, Massawa, Assab. Total yta/area på 121 320 km2 och grannländer som tex Djibouti, Etiopien, Sudan. Eritreas officiella valuta är Nakfa (ERN) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Afar, Arabic, Tigrinya. För att ringa till Eritrea använder man landskoden 291. Sajter på Internet som kommer från Eritrea har toppdomänen .er. Andra namn för Eritrea är -. Letar du efter flygresor till eller från Eritrea och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Eritrea.

Flygplatser i Eritrea – Städer

  • Flygplatser i Asmara
    Information och data om flygplatser vid Asmara, Maekel Region, Eritrea. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Asmara.
  • Flygplatser i Assab
    Information och data om flygplatser vid Assab, Southern Red Sea Region, Eritrea. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Assab.
  • Flygplatser i Massawa
    Fakta och data om flygplatser vid Massawa, Northern Red Sea Region, Eritrea. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Massawa.