I Information och data om flygplatser i Dominikanska republiken. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 14 st flygplatser i Dominikanska republiken.

Dominikanska republiken har ca 9 823 821 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstad är Santo Domingo där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 48 730 km2 och grannländer som tex Haiti. Dominikanska republikens officiella valuta är Peso (DOP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Spanish. För att ringa till Dominikanska republiken använder man landskoden +1-809 and 1-829. Sajter på Internet som kommer från Dominikanska republiken har toppdomänen .do. Andra namn för Dominikanska republiken är -. Letar du efter flygresor till eller från Dominikanska republiken och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Dominikanska republiken.

Flygplatser i Dominikanska republiken – Städer

 • Flygplatser i Cabo Rojo
  Information och data om flygplatser vid Cabo Rojo, -, Dominikanska republiken. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Cabo Rojo.
 • Flygplatser i Constanza
  Fakta och data om flygplatser vid Constanza, La Vega, Dominikanska republiken. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Constanza.
 • Flygplatser i La Romana
  Information och data om flygplatser vid La Romana, La Romana, Dominikanska republiken. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring La Romana.
 • Flygplatser i Monte Plata
  Fakta och data om flygplatser vid Monte Plata, Monte Plata, Dominikanska republiken. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Monte Plata.
 • Flygplatser i Puerto Plata
  Fakta och data om flygplatser vid Puerto Plata, Puerto Plata, Dominikanska republiken. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Puerto Plata.
 • Flygplatser i Punta Cana
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Punta Cana, San Juan, Dominikanska republiken Det finns fakta om en flygplats i närheten av Punta Cana.
 • Flygplatser i Samana
  Fakta och data om flygplatser vid Samana, Samana, Dominikanska republiken. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Samana.
 • Flygplatser i San Isidoro
  Information och data om flygplatser vid San Isidoro, -, Dominikanska republiken. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring San Isidoro.
 • Flygplatser i Santa Cruz de Barahona
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Santa Cruz de Barahona, Barahona, Dominikanska republiken Det finns fakta om en flygplats i närheten av Santa Cruz de Barahona.
 • Flygplatser i Santiago de los Caballeros
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Santiago de los Caballeros, Santiago, Dominikanska republiken Det finns fakta om en flygplats i närheten av Santiago de los Caballeros.
 • Flygplatser i Santo Domingo
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Santo Domingo, Nacional, Dominikanska republiken Det finns fakta om 2 flygplatser i närheten av Santo Domingo.
 • Flygplatser i Villa Isabela
  Fakta och data om flygplatser vid Villa Isabela, Puerto Plata, Dominikanska republiken. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Villa Isabela.