Information och fakta om flygplatser i Bulgarien. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 7 st flygplatser i Bulgarien.

Bulgarien är ett land där det bor ca 7 148 785 människor och ligger i världsdelen Europa. Huvudstad är Sofia med ca 1 152 556 invånare. Det tre största städerna är Sofia, Plovdiv, Varna. Total yta/area på 110 910 km2 och grannländer som tex Grekland, Makedonien, Rumänien, Serbien, Turkiet. Bulgariens officiella valuta är Lev (BGN) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Bulgarian, Turkish. För att ringa till Bulgarien använder man landskoden 359. Sajter på Internet som kommer från Bulgarien har toppdomänen .bg. Andra namn för Bulgarien är -. Letar du efter flygresor till eller från Bulgarien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Bulgarien.

Flygplatser i Bulgarien – Städer

 • Flygplatser i Burgas
  Fakta och data om flygplatser vid Burgas, Burgas, Bulgarien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Burgas.
 • Flygplatser i Gorna Orechovica
  Information och data om flygplatser vid Gorna Orechovica, -, Bulgarien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Gorna Orechovica.
 • Flygplatser i Haskovo
  Fakta och data om flygplatser vid Haskovo, Khaskovo, Bulgarien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Haskovo.
 • Flygplatser i Plovdiv
  Information och data om flygplatser vid Plovdiv, Plovdiv, Bulgarien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Plovdiv.
 • Flygplatser i Sofia
  Information och data om flygplatser vid Sofia, Sofia-Capital, Bulgarien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Sofia.
 • Flygplatser i Stara Zagora
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Stara Zagora, Stara Zagora, Bulgarien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Stara Zagora.
 • Flygplatser i Varna
  Information och data om flygplatser vid Varna, Varna, Bulgarien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Varna.