Information och fakta om flygplatser i Brunei. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 3 st flygplatser i Brunei.

Brunei är ett land där det bor ca 395 027 människor och ligger i världsdelen Asien. Huvudstad är Bandar Seri Begawan med ca 64 409 invånare. Det tre största städerna är Bandar Seri Begawan. Total yta/area på 5 770 km2 och grannländer som tex Malaysia. Bruneis officiella valuta är Dollar (BND) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Malay (macrolanguage). För att ringa till Brunei använder man landskoden 673. Sajter på Internet som kommer från Brunei har toppdomänen .bn. Andra namn för Brunei är -. Letar du efter flygresor till eller från Brunei och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Brunei.

Flygplatser i Brunei – Städer

  • Flygplatser i Bandar Seri Begawan
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Bandar Seri Begawan, Brunei and Muara, Brunei Det finns fakta om en flygplats i närheten av Bandar Seri Begawan.
  • Flygplatser i Champion-7
    Fakta och data om flygplatser vid Champion-7, -, Brunei. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Champion-7.
  • Flygplatser i Seria
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Seria, Belait, Brunei Det finns fakta om en flygplats i närheten av Seria.