Information och fakta om flygplatser i Armenien. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 4 st flygplatser i Armenien.

Armenien är ett land där det bor ca 2 968 000 människor och ligger i världsdelen Asien. Huvudstad är Jerevan med ca 1 093 485 invånare. Det tre största städerna är Jerevan, Gjumri, Vanadzor. Total yta/area på 29 800 km2 och grannländer som tex Azerbajdzjan, Georgien, Iran, Turkiet. Armeniens officiella valuta är Dram (AMD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Armenian. För att ringa till Armenien använder man landskoden 374. Sajter på Internet som kommer från Armenien har toppdomänen .am. Andra namn för Armenien är -. Letar du efter flygresor till eller från Armenien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Armenien.

Flygplatser i Armenien – Städer

  • Flygplatser i Gjumri
    Information och data om flygplatser vid Gjumri, Shirak, Armenien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Gjumri.
  • Flygplatser i Jerevan
    Fakta och data om flygplatser vid Jerevan, Yerevan, Armenien. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Jerevan.
  • Flygplatser i Stepanavan
    Information och data om flygplatser vid Stepanavan, -, Armenien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Stepanavan.