Information och fakta om flygplatser i Antigua och Barbuda. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 2 st flygplatser i Antigua och Barbuda.

Antigua och Barbuda är ett land där det bor ca 86 754 människor och ligger i världsdelen Nordamerika. Huvudstad är St. John’s med ca 0 invånare. Det tre största städerna är Saint John’s. Total yta/area på 443 km2 och grannländer som tex -. Antigua och Barbudas officiella valuta är Dollar (XCD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Antigua och Barbuda använder man landskoden +1-268. Sajter på Internet som kommer från Antigua och Barbuda har toppdomänen .ag. Andra namn för Antigua och Barbuda är -. Letar du efter flygresor till eller från Antigua och Barbuda och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Antigua och Barbuda.

Flygplatser i Antigua och Barbuda – Städer

  • Flygplatser i Antigua
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Antigua, -, Antigua och Barbuda Det finns fakta om en flygplats i närheten av Antigua.
  • Flygplatser i Codrington
    Fakta och data om flygplatser vid Codrington, Barbuda, Antigua och Barbuda. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Codrington.