Information och data om flygplatser i Amerikanska Jungfruöarna. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 5 st flygplatser i Amerikanska Jungfruöarna.

Amerikanska Jungfruöarna har ca 108 708 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstad är Charlotte Amalie där det bor ca 20 000 invånare. Det tre största städerna är Charlotte Amalie. Total yta/area på 352 km2 och grannländer som tex -. Amerikanska Jungfruöarnas officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Amerikanska Jungfruöarna använder man landskoden +1-340. Sajter på Internet som kommer från Amerikanska Jungfruöarna har toppdomänen .vi. Andra namn för Amerikanska Jungfruöarna är -. Letar du efter flygresor till eller från Amerikanska Jungfruöarna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Amerikanska Jungfruöarna.

Flygplatser i Amerikanska Jungfruöarna – Städer

 • Flygplatser i Charlotte Amalie
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Charlotte Amalie, Saint Thomas Island, Amerikanska Jungfruöarna Det finns fakta om 2 flygplatser i närheten av Charlotte Amalie.
 • Flygplatser i Christiansted
  Information och data om flygplatser vid Christiansted, -, Amerikanska Jungfruöarna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Christiansted.
 • Flygplatser i St. Croix Island
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring St. Croix Island, -, Amerikanska Jungfruöarna Det finns fakta om en flygplats i närheten av St. Croix Island.
 • Flygplatser i St. Thomas
  Fakta och data om flygplatser vid St. Thomas, -, Amerikanska Jungfruöarna. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av St. Thomas.