Information och fakta om flygplatser i Albanien. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 1 st flygplatser i Albanien.

Albanien är ett land där det bor ca 2 986 952 människor och ligger i världsdelen Europa. Huvudstad är Tirana med ca 374 801 invånare. Det tre största städerna är Tirana, Durrës, Vlorë. Total yta/area på 28 748 km2 och grannländer som tex Grekland, Montenegro, Makedonien, Serbien, Kosovo. Albaniens officiella valuta är Lek (ALL) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Modern Greek (1453-), Albanian. För att ringa till Albanien använder man landskoden 355. Sajter på Internet som kommer från Albanien har toppdomänen .al. Andra namn för Albanien är -. Letar du efter flygresor till eller från Albanien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Albanien.

Flygplatser i Albanien – Städer

  • Flygplatser i Tirana
    Fakta och data om flygplatser vid Tirana, Tirane, Albanien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Tirana.