Fakta och data om flygplatser i Swaziland. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 1 st flygplatser i Swaziland.

Swaziland är ett land med ca 1 354 051 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Mbabane där det bor ca 76 218 invånare. Det tre största städerna är Manzini, Mbabane, Hlatikulu. Total yta/area på 17 363 km2 och grannländer som tex Moçambique, Sydafrika. Swazilands officiella valuta är Lilangeni (SZL) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Swati. För att ringa till Swaziland använder man landskoden 268. Sajter på Internet som kommer från Swaziland har toppdomänen .sz. Andra namn för Swaziland är -. Letar du efter flygresor till eller från Swaziland och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Swaziland.

Flygplatser i Swaziland – Städer

  • Flygplatser i Manzini
    Information och data om flygplatser vid Manzini, Manzini, Swaziland. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Manzini.