Information och fakta om flygplatser i S:t Vincent och Grenadinerna. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 5 st flygplatser i S:t Vincent och Grenadinerna.

S:t Vincent och Grenadinerna är ett land där det bor ca 104 217 människor och ligger i världsdelen Nordamerika. Huvudstad är Kingstown med ca 24 518 invånare. Det tre största städerna är Kingstown. Total yta/area på 389 km2 och grannländer som tex -. S:t Vincent och Grenadinernas officiella valuta är Dollar (XCD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, French. För att ringa till S:t Vincent och Grenadinerna använder man landskoden +1-784. Sajter på Internet som kommer från S:t Vincent och Grenadinerna har toppdomänen .vc. Andra namn för S:t Vincent och Grenadinerna är S:t Vincent och Grenadinerna, Saint Vincent och Grenadinerna. Letar du efter flygresor till eller från S:t Vincent och Grenadinerna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över S:t Vincent och Grenadinerna.

Flygplatser i S:t Vincent och Grenadinerna – Städer

 • Flygplatser i Bequia
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Bequia, -, S:t Vincent och Grenadinerna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Bequia.
 • Flygplatser i Canouan Island
  Fakta och data om flygplatser vid Canouan Island, -, S:t Vincent och Grenadinerna. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Canouan Island.
 • Flygplatser i Kingstown
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Kingstown, Saint George, S:t Vincent och Grenadinerna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Kingstown.
 • Flygplatser i Mustique
  Information och data om flygplatser vid Mustique, -, S:t Vincent och Grenadinerna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Mustique.
 • Flygplatser i Union Island
  Information och data om flygplatser vid Union Island, -, S:t Vincent och Grenadinerna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Union Island.