I Information och data om flygplatser i Seychellerna. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 9 st flygplatser i Seychellerna.

Seychellerna har ca 88 340 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Victoria där det bor ca 22 881 invånare. Det tre största städerna är Victoria. Total yta/area på 455 km2 och grannländer som tex -. Seychellernas officiella valuta är Rupee (SCR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, French. För att ringa till Seychellerna använder man landskoden 248. Sajter på Internet som kommer från Seychellerna har toppdomänen .sc. Andra namn för Seychellerna är -. Letar du efter flygresor till eller från Seychellerna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Seychellerna.

Flygplatser i Seychellerna – Städer

 • Flygplatser i Alphonse
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Alphonse, -, Seychellerna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Alphonse.
 • Flygplatser i Assumption Island
  Information och data om flygplatser vid Assumption Island, -, Seychellerna. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Assumption Island.
 • Flygplatser i Bird Island
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Bird Island, -, Seychellerna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Bird Island.
 • Flygplatser i Coetivy
  Information och data om flygplatser vid Coetivy, -, Seychellerna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Coetivy.
 • Flygplatser i Desroches
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Desroches, -, Seychellerna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Desroches.
 • Flygplatser i Farquhar
  Information och data om flygplatser vid Farquhar, -, Seychellerna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Farquhar.
 • Flygplatser i Praslin
  Information och data om flygplatser vid Praslin, -, Seychellerna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Praslin.
 • Flygplatser i Victoria
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Victoria, English River, Seychellerna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Victoria.