Fakta och data om flygplatser i Sao Tomé och Principe. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 2 st flygplatser i Sao Tomé och Principe.

Sao Tomé och Principe är ett land med ca 175 808 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är São Tomé där det bor ca 53 300 invånare. Det tre största städerna är São Tomé. Total yta/area på 1 001 km2 och grannländer som tex -. Sao Tomé och Principes officiella valuta är Dobra (STD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Portuguese. För att ringa till Sao Tomé och Principe använder man landskoden 239. Sajter på Internet som kommer från Sao Tomé och Principe har toppdomänen .st. Andra namn för Sao Tomé och Principe är Sao Tomé och Principe, São Tomé och Príncipe. Letar du efter flygresor till eller från Sao Tomé och Principe och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Sao Tomé och Principe.

Flygplatser i Sao Tomé och Principe – Städer

  • Flygplatser i Principe
    Information och data om flygplatser vid Principe, -, Sao Tomé och Principe. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Principe.
  • Flygplatser i São Tomé
    Information och data om flygplatser vid São Tomé, São Tomé Island, Sao Tomé och Principe. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring São Tomé.