Information och fakta om flygplatser i Palestinska territoriet. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 2 st flygplatser i Palestinska territoriet.

Palestinska territoriet är ett land där det bor ca 3 800 000 människor och ligger i världsdelen Asien. Huvudstad är Östra Jerusalem med ca 428 304 invånare. Det tre största städerna är Östra Jerusalem, Gaza, Hebron. Total yta/area på 5 970 km2 och grannländer som tex Israel, Jordanien. Palestinska territoriets officiella valuta är Shekel (ILS) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic. För att ringa till Palestinska territoriet använder man landskoden 970. Sajter på Internet som kommer från Palestinska territoriet har toppdomänen .ps. Andra namn för Palestinska territoriet är -. Letar du efter flygresor till eller från Palestinska territoriet och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Palestinska territoriet.

Flygplatser i Palestinska territoriet – Städer

  • Flygplatser i Gaza
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Gaza, Gazaremsan, Palestinska territoriet Det finns fakta om en flygplats i närheten av Gaza.
  • Flygplatser i Östra Jerusalem
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Östra Jerusalem, Västbanken, Palestinska territoriet Det finns fakta om en flygplats i närheten av Östra Jerusalem.