Information och fakta om flygplatser i Isle of Man. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 1 st flygplatser i Isle of Man.

Isle of Man är ett land där det bor ca 75 049 människor och ligger i världsdelen Europa. Huvudstad är Douglas, Isle of Man med ca 0 invånare. Det tre största städerna är Douglas. Total yta/area på 572 km2 och grannländer som tex -. Isle of Mans officiella valuta är Pound (GBP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Manx. För att ringa till Isle of Man använder man landskoden +44-1624. Sajter på Internet som kommer från Isle of Man har toppdomänen .im. Andra namn för Isle of Man är -. Letar du efter flygresor till eller från Isle of Man och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Isle of Man.

Flygplatser i Isle of Man – Städer

  • Flygplatser i Douglas
    Fakta och data om flygplatser vid Douglas, -, Isle of Man. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Douglas.