Fakta och data om flygplatser i Honduras. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 11 st flygplatser i Honduras.

Honduras är ett land med ca 7 989 415 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är Tegucigalpa där det bor ca 850 848 invånare. Det tre största städerna är Tegucigalpa, La Ceiba. Total yta/area på 112 090 km2 och grannländer som tex Guatemala, Nicaragua, El Salvador. Hondurass officiella valuta är Lempira (HNL) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Spanish. För att ringa till Honduras använder man landskoden 504. Sajter på Internet som kommer från Honduras har toppdomänen .hn. Andra namn för Honduras är -. Letar du efter flygresor till eller från Honduras och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Honduras.

Flygplatser i Honduras – Städer

 • Flygplatser i Auas
  Fakta och data om flygplatser vid Auas, Gracias a Dios, Honduras. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Auas.
 • Flygplatser i Brus Laguna
  Fakta och data om flygplatser vid Brus Laguna, Gracias a Dios, Honduras. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Brus Laguna.
 • Flygplatser i Coxen Hole
  Information och data om flygplatser vid Coxen Hole, Bay Islands, Honduras. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Coxen Hole.
 • Flygplatser i Guanaja
  Information och data om flygplatser vid Guanaja, Bay Islands, Honduras. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Guanaja.
 • Flygplatser i La Ceiba
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring La Ceiba, Atlantida, Honduras Det finns fakta om en flygplats i närheten av La Ceiba.
 • Flygplatser i Puerto Lempira
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Puerto Lempira, Gracias a Dios, Honduras Det finns fakta om en flygplats i närheten av Puerto Lempira.
 • Flygplatser i San Pedro Sula
  Fakta och data om flygplatser vid San Pedro Sula, Cortes, Honduras. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av San Pedro Sula.
 • Flygplatser i Tegucigalpa
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Tegucigalpa, Francisco Morazan, Honduras Det finns fakta om en flygplats i närheten av Tegucigalpa.
 • Flygplatser i Tela
  Fakta och data om flygplatser vid Tela, Atlantida, Honduras. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Tela.
 • Flygplatser i Trujillo
  Information och data om flygplatser vid Trujillo, Colon, Honduras. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Trujillo.
 • Flygplatser i Utila
  Information och data om flygplatser vid Utila, -, Honduras. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Utila.