Information och fakta om flygplatser i El Salvador. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 2 st flygplatser i El Salvador.

El Salvador är ett land där det bor ca 6 052 064 människor och ligger i världsdelen Nordamerika. Huvudstad är San Salvador med ca 525 990 invånare. Det tre största städerna är San Salvador. Total yta/area på 21 040 km2 och grannländer som tex Guatemala, Honduras. El Salvadors officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Spanish. För att ringa till El Salvador använder man landskoden 503. Sajter på Internet som kommer från El Salvador har toppdomänen .sv. Andra namn för El Salvador är -. Letar du efter flygresor till eller från El Salvador och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över El Salvador.

Flygplatser i El Salvador – Städer

  • Flygplatser i San Salvador
    Fakta och data om flygplatser vid San Salvador, San Salvador, El Salvador. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av San Salvador.