I Information och data om flygplatser i Bhutan. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 1 st flygplatser i Bhutan.

Bhutan har ca 699 847 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Thimphu där det bor ca 98 676 invånare. Det tre största städerna är Thimphu, Punakha, Paro. Total yta/area på 47 000 km2 och grannländer som tex Kina, Indien. Bhutans officiella valuta är Ngultrum (BTN) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Dzongkha. För att ringa till Bhutan använder man landskoden 975. Sajter på Internet som kommer från Bhutan har toppdomänen .bt. Andra namn för Bhutan är -. Letar du efter flygresor till eller från Bhutan och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Bhutan.

Flygplatser i Bhutan – Städer

  • Flygplatser i Thimphu
    Fakta och data om flygplatser vid Thimphu, Thimphu, Bhutan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Thimphu.