Fakta och data om flygplatser i Belize. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 12 st flygplatser i Belize.

Belize är ett land med ca 314 522 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är Belmopan där det bor ca 13 381 invånare. Det tre största städerna är Belize City, Belmopan. Total yta/area på 22 966 km2 och grannländer som tex Guatemala, Mexiko. Belizes officiella valuta är Dollar (BZD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Spanish. För att ringa till Belize använder man landskoden 501. Sajter på Internet som kommer från Belize har toppdomänen .bz. Andra namn för Belize är -. Letar du efter flygresor till eller från Belize och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Belize.

Flygplatser i Belize – Städer

 • Flygplatser i Belize City
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Belize City, Belize, Belize Det finns fakta om 2 flygplatser i närheten av Belize City.
 • Flygplatser i Belmopan
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Belmopan, Cayo, Belize Det finns fakta om en flygplats i närheten av Belmopan.
 • Flygplatser i Big Creek
  Information och data om flygplatser vid Big Creek, -, Belize. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Big Creek.
 • Flygplatser i Caye Caulker
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Caye Caulker, -, Belize Det finns fakta om en flygplats i närheten av Caye Caulker.
 • Flygplatser i Caye Chapel
  Information och data om flygplatser vid Caye Chapel, -, Belize. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Caye Chapel.
 • Flygplatser i Corozal
  Information och data om flygplatser vid Corozal, Corozal, Belize. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Corozal.
 • Flygplatser i Dangriga
  Information och data om flygplatser vid Dangriga, Stann Creek, Belize. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Dangriga.
 • Flygplatser i Placencia
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Placencia, Stann Creek, Belize Det finns fakta om en flygplats i närheten av Placencia.
 • Flygplatser i Punta Gorda
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Punta Gorda, Toledo, Belize Det finns fakta om en flygplats i närheten av Punta Gorda.
 • Flygplatser i San Pedro
  Information och data om flygplatser vid San Pedro, Belize, Belize. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring San Pedro.
 • Flygplatser i Sarteneja
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Sarteneja, -, Belize Det finns fakta om en flygplats i närheten av Sarteneja.