Fakta och data om flygplatser i Bahrain. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 2 st flygplatser i Bahrain.

Bahrain är ett land med ca 738 004 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Manama där det bor ca 147 074 invånare. Det tre största städerna är Manama. Total yta/area på 665 km2 och grannländer som tex -. Bahrains officiella valuta är Dinar (BHD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, English, Persian, Urdu. För att ringa till Bahrain använder man landskoden 973. Sajter på Internet som kommer från Bahrain har toppdomänen .bh. Andra namn för Bahrain är -. Letar du efter flygresor till eller från Bahrain och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Bahrain.

Flygplatser i Bahrain – Städer

  • Flygplatser i Bahrain
    Information och data om flygplatser vid Bahrain, -, Bahrain. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Bahrain.